Creating a better flow for social activities

This assignment is based on a family, Hansen, that wants to have a nice flow between kitchen and dining room. On top of that they would also like to have a living room and one room for watching TV and listening to music.

As presented on the drawing below, the current planning has a kitchen connected to a room with fireplace. East to this room is a dining room and south of it is another room.
20170417_Modul6_Dining_room_original_1
To achieve their request, I have moved the dining room to the room with a fireplace. This way the kitchen and the space where they eat are connected. East from the dining room is now a living room where the family can spend time together. If the doors stay opened it will make a light and open impression.
20170417_Modul6_Dining_room_new
The room south of the dining room will be the TV/music room. Since this room is more closed off it will give more privacy to both rooms and keep the disturbance to a minimum.
20170417_Modul6_Dining_room_elevation_1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s